Team ALP

TeamALP er for skiinteresserede elever, som gerne vil udfordres i ”Alpinisme, Ledelse og Personlig udvikling”. Faget giver elever en enestående mulighed for at kombinere deres interesse for skiløb med personlig udvikling, ledelse og kommunikation, samt udfordringer og oplevelser indenfor alpinverdenens mangfoldighed.

Der vil løbende være små interne prøver i tekniske færdigheder, faglige emner, undervisning af nybegyndere på ski, førstehjælp mm.

• To timers ugentlig teoretisk og praktisk undervisning
  • Førstehjælpskursus
  • En ekstra skitur til Østrig
  • En ekstra skitur til Østrig, Sverige eller Norge.

Ekstra betaling for TeamALP

På grund af de ekstra ture koster det ekstra at deltage på skilinjen. Se mere om økonomi her.

Optagelseskrav

- Eleven skal magte parallelski rimeligt

- Eleven skal være i god fysisk form

I faget arbejdes der med områderne:

• Konditionstræning
  • Fysisk træning
  • Alpinisme- med friluftsture og forskellige former for skiløb
  • Egen færdighed
  • Teknik og udstyr
  • Didaktik
  • Ledelse og kommunikation
  • Fysiologi, anatomi og opvarmningsteori