Sponsorløb 2017

Skovbo Efterskole holder sponsorløb for 12. gang og dagen hvor det går løs er fredag d. 13. oktober. Vi har brug for din hjælp til at sponsorere vores elever, så de igennem sved og smerte kan hjælpe folk i Afrika, Indien og Danmark. Vi går meget op i at gøre en forskel i verden, og det har også indflydelse på dem vi vælger at støtte.

Dem støtter vi i år

Vi løber altid med et formål, og hvert år er det med nye organisationer. Vi har haft år hvor vi har samarbejdet med: Julemærkehjem, julehjælp, Dansk Flygtningehjælp, Child Care Denmark og mange flere. I år har vi valgt at samarbejde med :

150x150px-logo-blank.png

NEW LIFE AFRICA INTERNATIONAL

I Afrika er der mange marginaliserede børn, unge og kvinder. Mange er fattige, hjemløse og syge, og har store behov for hjælp. New Life Africa International er et hjem hvor der er plads til alle i disse situationer. De sørger for at de udsatte får mad, drikke, husly og skolegang. De hjælper bl.a. med at få en god fremtid.

Vi kan gøre en forskel selvom vi bor i Danmark. Ved at donere penge kan vi sørge for at de udsatte får en seng at sove i, mere at spise og i det hele taget bedre faciliteter.

Skærmbillede 2017-09-27 kl. 12.34.32.png

The Care Center

I slumområdet er der særligt mange hjemløse, udsatte og syge børn. Mange bor på gaden eller togstationen, og lever af at spise skrald. The Care Center India er et frirum hvor de har mulighed for at få mad, hjælp og meget andet. Det er et sikkert sted at være for børnene, da det er et udvidet fritidshjem.

Vi kan sørge for at de får bedre faciliteter, og får mulighed for at tage hånd om så mage som muligt.

Skærmbillede 2017-09-27 kl. 11.53.03.png

Julehjælp i REGEN

Juletiden er den hyggeligste tid på året, men desværre er der nogle familier i Danmark som ikke kan nyde den på samme måde. Nogles økonomi kan ikke række til en jul, og derfor får ingen jul.

Det er rigtig ærgerligt, og alle fortjener en god jul, så derfor hjælper vi dem med at få råd til at kunne holde en god jul.

Kirken Regen (København) uddeler igen i år julehjælpspakker til dem der har brug for det. Det er 10. år at projektet kører og hvert år uddeler de omkring 200 pakker. Desværre må de også sig nej tak til nogen, fordi midlerne ikke rækker.