Skovbos musiske og kreative profil

Skovbo er mere end boglig undervisning. Vi har en meget stærk kreativ profil, der udfordrer og udvikler vores elever på en lang række områder. Nedenfor er vores kreative profil beskrevet i oversigtsform.

Musik

Vi har forskellige musiklinjer på Skovbo og den ene linje er der optagelsesprøve på. På musiklinjerne er der både musikteori, instrumentalundervisning, sang, band m.m. Læs mere om Skovbos musiklinjer og musikundervisning her.

Teater

Vi har forskellige teaterfag på Skovbo. Ud over teaterspor har vi TeaterImproUd-af-huset (TIU) samt 'Teater & dannelse.'

Spor

Sporene er Skovbos kreative krumtap. Alle elever skal vælge et spor. Sporene ligger mandag fra 8.15 - 12.00. Nogle gange er man på tur ud af huset.

I sidste uge af september umiddelbart før Efterskolernes Dag er der SPORUGE. I denne uge arbejder alle sporene hver med deres første store projekt.

I skolens ambitiøse teaterprojekt, som ligger de første tre uger af januar måned, hentes ressourcer fra sporene.

Klik på et billede for at læse om sporet

Valgfag

Udover spor og linjer har vi en række forskellige valgfag:

• Drengefodbold
  • Pigefodbold