Rejselinjer

teams logo alp.png

TeamALP

TeamALP er for skiinteresserede elever, som gerne vil udfordres i ”Alpinisme, Ledelse og Personlig udvikling”. Faget giver elever en enestående mulighed for at kombinere deres interesse for skiløb med personlig udvikling, ledelse og kommunikation, samt udfordringer og oplevelser indenfor alpinverdenens mangfoldighed.

teams logo diving.png

TeamDIVING

TeamDIVING er for elever der elsker at opholde sig i vandet, og gerne vil lære at blive en god og sikker dykker. Du bliver certificeret SSI Open Water Diver, hvilket sætter dig i stand til at planlægge og foretage dyk i hele verden, ned til 18 meter. I faget lærer du de basale begreber og færdigheder indenfor dykning, så du med sikkerhed kan nyde den fantastiske undervandsverden.

teams logo india.png

TeamINDIA

Nogle gange har vi brug for en unik platform for at finde ud af, hvad kærlighed er i stand til. Nogle gange bliver vi nød til at tage nogle skridt ud af vores trygge rammer for at finde ud af, hvem vi er skabt til at være.
TeamINDIA er ikke ferie I Østen, men en invitation til 10. klasse elever som ikke kun ønsker at give kærlighed, men også ønsker en mulighed for at udvikle egne karaktertræk og identitet, mens de udforsker en af de vildeste nationer på jorden.

TeamUBUNTU

Har du lyst til at finde ud af, hvordan det er at være ung på et andet kontinent? Mon de har facebook i Afrika? Mon de bekymrer sig om, hvilket tøj der giver det sejeste udtryk? Hører de Taylor Swift? Mon de synes, det er hårdt at være teenager? Hvad betyder mest for dem? Mon de tænker over, hvad der sker i verden? Vil de gerne, at verden skal være et bedre sted? Gør du?