INDVIELSE AF TEATERHUSET

Skovbo - stedet hvor drømme får krop

Tilmelding
 

Torsdag d. 20. april kl. 18.00 – 20.15

For tre år siden startede drømmen om at lave et kreativt laboratorium. De første skitser blev lavet og i november 2014 holdt vi en støttekoncert på Skovbo med opstart af projektet KLUB1000. Formålet var at samle 1 mio. kr. ind og efterfølgende søge en række fonde om medfinansiering af det store projekt KREALAB til ca. 8 mio. Det lykkedes os at samle ca. 300.000 kr. gennem KLUB1000, andre gaver og udlejninger. Det lykkedes os ikke at få en medfinansiering fra nogle fonde, selvom vi har arbejdet hårdt og intenst på det og sendt mange ansøgninger afsted.

Imens dette foregik fik vi lavet lokalplan, der muliggør alle Skovbos drømme. Vi fik lavet tegninger til teaterdelen af KRELAB og den fik navnet DIAMANTEN. Vi besluttede at starte byggeriet med egen økonomi og  arbejdskraft, og i dag står projektet færdigt.

Et ca. 200 m2 teaterøvelokale – en såkaldt ”Black box” - hvor der kan øves og eksperimenteres med lyssætning. Ca. 100 m2 udvidelse af hallen med plads til fitness.

Ovenstående er et kvalitetsløft af Skovbo Efterskoles kreative profil, og fremadrettet vil vi arbejde endnu mere med kreativitet og teater.

Vi har slået vores årlige generalforsamling og indvielsen af TEATERHUSET ”diamanten” sammen.

Elever, medarbejdere, bestyrelse og repræsentantskab er selvskrevne. Vi håber de indbudte samarbejdspartnere og KLUB1000 medlemmer vil møde op til en spændende og visionær aften på Skovbo Efterskole.

Af hensyn til køkkenet, der serverer en tre retters menu, er det vigtigt at tilmelde sig.